מצרכים
- אטריות עבות – 150 גרם
- סויה – 4 כפות
- טריאקי – כף וחצי
- שמן צילי – חצי כפית
- חלמון – 1
- קמח טמפורה
- חזה עוף – 150 גרם
- אורוגולה – חופן
- שומשום קלוי
- פאנקו
אופן הכנה
1.אופן הכנה מחממים מחבת ומוסיפים את שמן הזית, לאחר מכן את האטריות ומקפיצים עד שהאטריות עטופות כולן בשמן.
2.להוסיף שתי כפות סויה, לערבב היטב ולהוסיף את שתי הכפות הנוספות ושמן הצ׳ילי, מקפיצים שוב, עד שכל המרכיבים עורבבו טוב במחבת.
3.מכבים את האש , מוסיפים את הטאריאקי בזריזות ומערבבים כאשר המחבת עוד חמה מעט
חזה עוף
להשרות את החזה עוף בסויה למשך כעשר דקות
לסנן היטב את החזה עוף מהסויה ולטבול בטמפורה ( ערבבו את קמח הטמפורה עם מעט מים עד לקבל מרקם סמיך ויפה ) .
טבילה בפאנקו ולטיגון בשמן עמוק .
לאחר מנוחה פורסים אותו לרצועות נוחות לאכילה
אורוגולה:
קוצצים גס
הרכבת המנה
סדרו את האטריות עם גומה קטנה באמצע והניחו את החלמון בגומה .
סדרו את העוף בטמפורה והאורוגולה בצד הקערה , פזרו מעט שומשום מעל ובתאבון
*חשוב לציין שאת כל המנה מכינים על חום גבוהה ובזריזות על המחבת , אז הפקידו על הכנת המצרכים לפני התחלת הבישול
בתיאבון!
על הצילום המדהים : יעקב בלומנטל