אחת הארוחות הכי קלות ומרשימות שיש. טאקו חזה עוף – טורטייה ממולאת בחזה עוף עסיסי עם ירקות
וטחינה מעל.
כן! זה באמת טעים כמו שזה נשמע. תהנו ושיהיה בתיאבון.
מצרכים ל10 טאקו קטנים:
4 חזה עוף פרוס לרצועות
10 טורטיות מיני
לרוטב:
3 כפות שמן זית
½ כף מלח
¼ כף פלפל שחור גרוס
¼ כפית כמון
½ כף פפריקה מתוקה
¼ כפית צילי גרוס יבש
להגשה:
קוביות אבוקדו
פרוסות עגבנייה
פרוסות בצל סגול
טחינה
אופן הכנה:
1. מערבבים בקערה את פרוסות חזה העוף יחד עם שמן זית, מלח, פלפל שחור, כמון, פפריקה וצילי
יבש גרוס.
2. מחממים מחבת וצורבים את חזה העוף משני הצדדים למשך 2 דקות עד להזהבה.
3. מרכיבים את הטאקו: על טורטיה שמים את חזה העוף, קוביות אבוקדו, בצל סגול, עגבנייה ומעל
טחינה.
בתיאבון!