טאקו חזה עוף

יעל קצב
שתפו את המתכון שגם החברים יהנו

אחת הארוחות הכי קלות ומרשימות שיש. טאקו חזה עוף – טורטייה ממולאת בחזה עוף עסיסי עם ירקות
וטחינה מעל.

כן! זה באמת טעים כמו שזה נשמע. תהנו ושיהיה בתיאבון.

מצרכים ל10 טאקו קטנים:
4 חזה עוף פרוס לרצועות
10 טורטיות מיני
לרוטב:
3 כפות שמן זית
½ כף מלח
¼ כף פלפל שחור גרוס
¼ כפית כמון
½ כף פפריקה מתוקה
¼ כפית צילי גרוס יבש

להגשה:
קוביות אבוקדו
פרוסות עגבנייה
פרוסות בצל סגול
טחינה

אופן הכנה:
1. מערבבים בקערה את פרוסות חזה העוף יחד עם שמן זית, מלח, פלפל שחור, כמון, פפריקה וצילי
יבש גרוס.
2. מחממים מחבת וצורבים את חזה העוף משני הצדדים למשך 2 דקות עד להזהבה.
3. מרכיבים את הטאקו: על טורטיה שמים את חזה העוף, קוביות אבוקדו, בצל סגול, עגבנייה ומעל
טחינה.

בתיאבון!

מתכונים נוספים שאסור לפספס

שניצל קדאיף
למתכון
למתכון שניצל קדאיף
סיגרים ממולאים בעוף טחון
למתכון
למתכון סיגרים ממולאים בעוף טחון
פרגיות במרינדה ממכרת
למתכון
למתכון פרגיות במרינדה ממכרת

חדשות טריות!

מעכשיו פשוט וקל יותר להזמין
את המוצרים הטריים שלנו

התחילו שיחה
התחילו שיחה
היי, איך אנחנו יכולים לעזור?