כבד קצוץ

יעל קצב
שתפו את המתכון שגם החברים יהנו

אין שולחן חג בלי בלי כבד קצוץ טעים וממכר, כזה שעוד לפני שהאורחים יגיעו יזלל ויגמר. אז תהנו ושיהיה לכם בתאבון!

 

מצרכים:

  • 1 קילו כבד עוף
  • 3 כפות שמן נטרלי
  • 5 בצלים קצוצים לקוביות
  • 4 ביצים קשות
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

 

להגשה:
ריבה (בצל, תאנים או כל ריבה שיש לכם!)

 

 

אופן הכנה:

1.במחבת שמים שמן ואת קוביות הבצל ומטגנים בסבלנות במשך 30 דקות בערך וכל כמה דקות מערבבים ומוסיפים מעט מים (בערך 2-3 כפות), מים מוליך חום מהיר יותר משמן ולכן הוא ירכך את הבצל מהר יותר. 

2.טיפול בכבדים: לשומרי הכשרות יש לצלות את הכבדים על אש גלויה מעט ואז לצרף אותם למחבת עם הבצל המקורמל (ניתן לוותר על השלב הזה ולשים את הכבדים ישר במחבת עם הבצל).

3.מתבלים במלח, פלפל שחור בנדיבות ומורידים מהאש לאחר שהכבדים מוכנים. 

4.קוצצים יחסית גס את הכבדים, הבצלים והביצים קשות (אתם יכולים לשים בבלנדר אבל ממש ל2 פולסים וזהו! אנחנו לא רוצים משחה, אנחנו רוצים כבד קצוץ!)
*מגישים קר עם ריבה מעל ואם אתם קוראים את זה ופסח אז תניחו על מצה ואתם מסודרים. 

מתכונים נוספים שאסור לפספס

פרגיות במרינדה ממכרת
למתכון
למתכון פרגיות במרינדה ממכרת
עוף עם תפוחי אדמה ובטטות במלח
למתכון
למתכון עוף עם תפוחי אדמה ובטטות במלח
עוף בריבת בצל ויין אדום
למתכון
למתכון עוף בריבת בצל ויין אדום

חדשות טריות!

מעכשיו פשוט וקל יותר להזמין
את המוצרים הטריים שלנו

התחילו שיחה
התחילו שיחה
היי, איך אנחנו יכולים לעזור?