יש מתכונים שאי אפשר לעמוד בפיתוי שלהם, סיגרים במילוי עוף זה לגמרי אחד מהם. תהנו ממתכון קל
וממכר. בתאבון
מצרכים ל15 סיגרים:
עלי סיגר
½ קילו עוף טחון
1 בצל חתוך לקוביות
חופן פטרוזיליה קצוצה
¾ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
½ כפית פלפל אנגלי טחון
שמן לטיגון
לדבק של הסיגרים:
1 כף קמח
2 כפות מים
לרוטב:
דבש
צילי אדום קצוץ
להגשה:
סלט עגבניות
טחינה
אופן הכנה:
1. במחבת שמים 3 כפות שמן ומטגנים את קוביות הבצל עד להזהבה. מוסיפים את העוף הטחון
ובעזרת כף מעץ מפוררים את העוף הטחון.
2. מצרפים למחבת פטרוזיליה ותבלינים ומערבבים. טועמים ומתקנים טעמים במידת הצורך.
3. נותנים לתערובת להצטנן ולאחר מכן פורסים דף פילו על משטח העבודה, מניחים 2 כפות מהמלית
בשורה בתחתית הדף ומגלגלים (אין צורך לגלגל את הסיגר בצדדים, הוא יסגר בטיגון לבד) בסוף דף
הסיגר נמרח מעט מהדבק שהכנו ונסגור את הסיגר.
4. מחממים שמן ומטגנים כ-2 דקות מכל צד את הסיגרים.
5. מערבבים דבש יחד עם צילי אדום ומזלפים מעל הסיגרים.
*ניתן להגיש גם עם סלט עגבניות וטחינה. בתאבון!