כך תשדרגו את שיפודי הפרגיות שלכם בעזרת מרינדה לימונית טעימה בטירוף שתגרום לכם להכין את המתכון הזה בכל השנה ולא רק ביום העצמאות.
מצרכים:
- 1 קילו פרגיות משופדות
- ¼-½ כוס שמן זית
- 2 שיני שום כתושות
- 1 כף פפריקה
- ¼ כפית צ'ילי גרוס
- 1 כף גדושה של לימון כבוש
- ½ כפית מלח
- ¼ כפית פלפל שחור
- ½ כוס פטרוזיליה קצוצה
- גרידה מחצי לימון
אופן הכנה:
- מערבבים את מרכיבי המרינדה בקערה עד לאיחוד.
- מברישים את הפרגיות במרינדה וצולים אותן על הגריל (אפשר גם על מחבת פסים) עד למידת העשייה הרצויה. בתאבון!