לוגו מילועוף

פרגיות בתנור

טל מאירי
מנת פרגית
שתפו את המתכון שגם החברים יהנו

מצרכים

  • 1 קילו פרגיות עם עור
  • 3 כפות מיונז רצוי ביתי
  • 1 כף גדושה של פפריקה מעושנת
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח

אופן הכנה

1.מערבבים את הנתחים היטב עם התיבול.
2.מניחים אותם זה לצד זה על מגש מחופה נייר אפייה.
3.מכניסים ל 20 דקות לתנור מחומם ב 240 מעלות (מבלי להפוך).
4.בהגשה לקשט עם תיבול בצל ירוק חתוך גס, פלפל ירוק ובצל מוחמץ.

 

לקישוט ותיבול אפשרי:

  • בצל מוחמץ
  • פלפל ירוק חריף קצוץ
  • בצל ירוק

מיונז ביתי של החיים:

  • 2 חלמונים בטמפרטורת החדר
  • 1 כפית חרדל חלק
  • 1 כף מיץ לימון
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • 200 מ"ל שמן זית מזן עדין טעם (לצ'ינו למשל)/ שמן mct/ שמן אבוקדו

אופן הכנה:

שמים בכלי צר וגבוה את כל המרכיבים מלבד השמן. משתמשים בבלנדר מוט ומצמידים לתחתית הכלי כדי למנוע השפרצות. מבלנדרים את המסה במשך 10 שניות עד שצבעה הופך בהיר והיא תופחת מעט.
תוך כדי בלינדור מוסיפים את השמן בהזלפה איטית מבלי להרים את המוט עד שהמסה מסמיכה. זה הזמן להרים מעט את המוט ולערבב באמצעותו את המסה תוך כדי בלינדור עד קבלת מרקם קרמי חלק.
טועמים ומתקנים תיבול: אם אוהבים איולי חמצמץ, מוסיפים כף נוספת של מיץ לימון בהזלפה איטית תוך כדי בלינדור. המיונז נשמר בכלי אטום במקרר עד 3 ימים

 

ספר המתכונים של טל מאירי שכולו מלא במתכונים ניתן למצוא בקישור המצורף:

https://www.talmeiri.co.il/product-page/TalMeiri-Keto-book

 

בתיאבון!



 

מתכונים נוספים שאסור לפספס

שווארמה פרגית עם בצל
שווארמה טריק
למתכון
למתכון שווארמה טריק
בורקס עוף טחון
בורקס עוף טחון
למתכון
למתכון בורקס עוף טחון
עוף עם תבשיל אורז
עוף ואורז בסיר אחד
למתכון
למתכון עוף ואורז בסיר אחד
קשת צהובה
סימן איכות של המותג, סימן המתאר את הליך הגידול הנקרא "SLOW GROW" ומשמעותו גידול איטי של העופות בפיקוח וטרינרי, בצירוף איור של תרנגולת ואפרוחים.
לוגו של המותג לולו תרנגולת גלילית
לוגו מאה אחוז תזונה צמחית

קופון של 7% הנחה!

לסוף השבוע בלבד וכולל כפל מבצעים!

קוד קופון - 6ENAYH62

התחילו שיחה
התחילו שיחה
היי, איך אנחנו יכולים לעזור?