אם גם לכם נשאר קדאיף במקפיא- הכינו ממנו ציפוי פריך לשניצל, כזה שאי אפשר להפסיק לאכול.
מצרכים:
1 חבילת שניצלים לולו
2-3 ביצים
1 כוס קמח
2 כוסות קדאיף מופשר קצוץ גס
תבלינים לקמח:
1 כפית פפריקה
½ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
¼ כפית כמון
¼ כפית פלפל אנגלי טחון
אופן הכנה:
- מתבלים את הקמח.
- טובלים את חזה העוף ראשית בקמח, לאחר מכן בביצים ואז בקדאיף.
- מעבירים לשמן החם, מטגנים משני הצדדים ומוציאים לרשת טיגון.
מומלץ להגיש לצד פירה עם כף פסטו. בתיאבון