אחת המנות הקלות והטעימות- הכל בתבנית אחת. בלי לעבוד קשה ובלי ללכלך הרבה כלים. תהנו ושיהיה לכם בתאבון.
מצרכים:
כנפיים קילו
3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
1 בצל חתוך לקוביות
2 גבעולים בצל ירוק פרוסה גס
1 בטטה חתוכה לקוביות
2 שיני שום כתושות
1 סנטימטר ג'ינג'ר מגורר
¼ כוס צ'ילי מתוק
¼ כוס סויה
¼ כוס טריאקי
שמן שומשום
2 כפות יין אדום
מלח
פלפל שחור
אופן הכנה:
- מחממים תנור ל180-190 מעלות.
- על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה שמים את כל המצרכים ומערבבים.
- מכסים בנייר כסף ל30 דקות ולאחר מכן מורידים את הכיסוי וממשיכים לאפות לעוד כשעה. מידי פעם אפשר להפוך את הכנפיים.
- מוציאים מהתנור כשתפוחי האדמה רכים ובתיאבון.