כריך מפסטרמה עוף ביתית

יעל קצב
כריך מפסטרמה עוף ביתית
שתפו את המתכון שגם החברים יהנו

אנחנו מזמינים אתכם להכין פסטרמה עוף איכותית בטירוף בבית ולהינות מכריך מושלם שאי אפשר להפסיק לזלול. בתאבון!


מצרכים:
3 חזה עוף

מים עד לכיסוי (2-3 כוסות בערך)
2 עלי דפנה
5 פלפל אנגלי שלמים

1 כף מלח גס

 

למרינדה:
3 כפות שמן זית 

1 כפית גדושה פפריקה מתוקה

½ כפית פפריקה מעושנת 

½ כפית אורגנו
1 כפית גדושה דבש
1 כפית חרדל גרגירים
½ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
¼ כפית צ'ילי גרוס
2 גבעולי תימין

לכריך:
מיונז
סחוג
רוקט
בצל סגול
עגבניות שרי
מלפפון חמוץ
דבש

אופן הכנה:
1. מניחים בקופסא את חזה העוף יחד עם מים, עלי דפנה, פלפל אנגלי ומלח. מכסים ומכניסים למקרר ללילה או למינימום שעתיים (תהליך זה יעזור לעוף לספוג טעמים בצורה טובה יותר). לאחר שחזה העוף יצא מהמים אפשר לנגב אותו אבל לא לשטוף אותו.
2. מכינים את המרינדה- מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד לקבלת רוטב. 

  1. מחברים את המרינדה יחד עם העוף ומעסים את העוף. 
  2. מניחים יריעת אלומיניום על משטח העבודה ומעל יריעת נייר אפייה. מניחים במרכז את חזה העוף ומגלגלים לצורה של סוכרייה.
    5. מכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות ל25-30 דקות (הוציאו חזה עוף אחד לבדיקה שהוא מוכן בפנים, אם לא המשיכו לאפות עוד קצת ושימו לב לא לייבש את העוף). 
  3. נותנים לעוף להצטנן ורק אז פורסים אותו דק דק כמו פסטרמה.
    7. מרכיבים את כריך החלומות ויש לכם ביס מ ט ו ר ף.

    **הפסטרמה נשמרת במקרר 4-5 ימים. בתאבון!

מתכונים נוספים שאסור לפספס

עוף בערמונים
עוף בערמונים
למתכון
למתכון עוף בערמונים
סוכריות פרגית
 פרגיות ממולאות באורז 
למתכון
למתכון  פרגיות ממולאות באורז 
שיפודי פרגית על הפלנצ׳ה
שיפודי פרגיות על הפלנצ'ה 
למתכון
למתכון שיפודי פרגיות על הפלנצ'ה 

חדשות טריות!

מעכשיו פשוט וקל יותר להזמין
את המוצרים הטריים שלנו

התחילו שיחה