בואו נשדרג את הפרגיות שלנו ונהפוך אותן למנת שף בלי לעבוד קשה. סלט הירוקים יחד עם הפרי העונתי נותן רעננות וטעם משגע. בתיאבון
מצרכים:
4-5 פרגיות
למרינדה:
¼ כוס חומץ בלסמי
½ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
½ כפית צ'ילי גרוס
1 שן שום כתושה
1 כפית חרדל גרגירים
1 כפית דבש\סילאן
לסלט:
1 צרור כוסברה קצוצה
1 צרור פטרוזיליה קצוצה
1 בצל ירוק קצוץ
4 עלי בזיליקום קצוצים
½ בצל סגול קוביות קטנות
1 מנגו או תותים חתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור
¼ כוס שקדים מולבנים
להגשה:
בלסמי מצומצם
אופן הכנה:
- מערבבים את מרכיבי המרינדה ומכניסים פנימה את הפרגיות.
- צורבים על פלנצ'ה את הפרגיות משני הצדדים עד שהם מוכנים.
- מערבבים את מרכיבי הסלט, טועמים ומתקנים טעמים במידת הצורך.
- מניחים את הסלט על הפרגיות, מזלפים מעט בלסמי מצומצם מעל ובתאבון!