קבלו מתכון מטורף לפרגיות שאי אפשר להפסיק לאכול! תהנו
מצרכים:
6 פרגיות עם עור
לרוטב:
2 כפות שמן זית
2 כפות מיונז
1 כף רסק עגבניות
1 כף פפריקה
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
½ כפית צ׳ילי גרוס
½ כפית כמון
2 גבעולי תימין
להגשה:
2 כפות מיונז
2 טיפות סרירצ׳ה
בצל ירוק פרוס
אופן הכנה:
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מכינים את הרוטב- מערבבים את המצרכים עד לקבלת רוטב אחיד.
- מניחים את הפרגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומעסים אותם בעזרת כפות היידיים מכל הכיוונים ברוטב שהכנו.
- מכניסים לתנור למשך שעה עד שהעוף מוזהב ורך.
- מכינים את רוטב ההגשה- מערבבים מיונז יחד עם סרירצ'ה עד לקבלת צבע כתום וורוד.
- טובלים את הפרגית ברוטב ובתאבון!