אחד הביסים הכי טעימים שאכלתי לאחרונה. קציצות עוף עסיסיות ועשירות ברמות. תהנו ושיהיה לכם בתאבון
מצרכים ל20 קציצות:
חצי קילו עוף טחון
1 בצל מגורר
חצי צרור פטרוזיליה קצוץ
חצי צרור כוסברה קצוץ
1 שן שום כתושה
3 כפות פירורי לחם
2 ביצים S
3 כפות גדושות קמח לבן
1 כפית מלח גדושה
½ כפית פלפל שחור
½ כפית פלפל אנגלי טחון
להגשה:
טחינה
סלט עגבניות חריף קצוץ קטן
לימון כבוש
בצל ירוק
אופן הכנה:
- מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת תערובת מעט רכה.
- בעזרת ידיים רטובות מגלגלים קציצות בגודל שאוהבים.
- מחממים מחבת פסים ושמים מעט שמן זית. צורבים את הקציצות כשתי דקות מכל צד. שימו לב שעוף מתבשל מהר ולכן שימו לב שאין צורך לייבש אותו ולבשל אותו יותר מהרצוי.
- מכינים את הביס שלי: פרנה, טחינה, לימון כבוש, סלט עגבניות חריף, בצל ירוק וקציצת עוף חלומית. בתאבון וחלומות נעימים.