התיבול המנצח לפרגיות ואל תשכחו להבריש מיונז וצ'ילי על הפרגיות שלכם. זה השדרוג הכי טעים בעולם. בתיאבון!
מצרכים:
1 ק"ג פרגיות משופדות
לתיבול:
2-3 כפות שמן זית
½ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית פפריקה
¼ כפית פפריקה מעושנת
¼ כפית כמון
שן שום כתושה
¼ כפית צ'ילי גרוס
½ כפית אורגנו\טימין
לרוטב:
2 כפות מיונז
כף צ'ילי מתוק או חריף
כף עירית קצוצה
אופן הכנה:
- מתבלים את הפרגיות בתערובת התבלינים ומעסים אותן בעזרת כפות הידיים כך שהתבלינים יחדרו לפרגיות בצורה אחידה.
- צורבים על הפלנצ'ה\על האש את הפרגיות עד למידת עשייה רצויה.
- בקערה מערבבים מיונז, צ'ילי מתוק ועירית ומצפים בעזרת מברשת את שיפודי הפרגיות.
*אפשר להגיש לצד אורז, צ'יפס, טורטיה ועוד.